Over mij

Thuiskapster Simone

Hallo, ik ben Simone. Leuk dat je mijn site bezoekt.Simone Mulder

Van kind af aan voelde ik me al aangetrokken door het kappersvak. “Mijn poppen vroeger hadden geen kleertjes aan, maar hun haar zat altijd goed. Ik ging al jong met mijn moeder mee die zich liet knippen door een nichtje. Dat wil ik later ook, dacht ik toen al.” En dat is gelukt! Ik werk de laatste 13 jaar als zelfstandig kapster. Daarvoor heb ik in verschillende kapsalons gewerkt. Knippen heb ik echt geleerd bij de bekende topkapper Ad Peters (bekend van tv), waar ik vijf jaar gewerkt hebt. Ik heb nooit een eigen salon gewild. Personeel? Ik moet er niet aan denken…

Ik houd van mijn vak en daarom blijf ik bij door regelmatig cursussen en workshops te volgen over de laatste trends in haarstijlen en nieuwe haarverzorgingsproducten. Oorspronkelijk kom ik uit Posterenk, bij Deventer. Het bevalt me echter prima in Sassenheim. Een gezellig dorp met alles onder handbereik.

Je thuis laten knippen: lekker flexibel en voordelig!

Omdat ik geen eigen salon heb, ben ik lekker flexibel qua tijden. Dat geldt ook voor mijn klantjes. Vaak knip ik tijdens een afspraak meerdere gezinsleden. Gewoon bij u thuis, lekker gemakkelijk, want je hoeft de deur niet uit. Daarbij bent u ook voordeliger uit! En, uiteraard krijgt u dezelfde service en aandacht die u gewend bent.

pinnen200